Os kommune

Åpen søknad øvrige tjenesteområder i Os kommune 2024

Kort om søknadsprosessen
Dette er en åpen søknadsdatabase for Os kommune der åpne søknader kan sendes inn og vil bli registrert i systemet.
Os kommune ønsker at alle åpne søknader registreres her. Søkere som fremover sender mail med åpne søknader til postmottaket, vil bli henvist til denne elektroniske søknadsprosessen.

Spesifiser gjerne hvilke(t) tjenesteområde(r) du søker til. For åpen søknad til barnehage og helse/omsorg, se egne utlysninger

Søknadsdatabasen er kun ment som et digitalt søknadslager der søkerne skal kunne legge inn åpne søknader, og som en database der kommunen kan se etter aktuelle kandidater i ved behov. Det er ingen garanti eller automatikk i at søkere som ligger i denne databasen vil bli vurdert ved aktuelle stillingsutlysninger. Det er den enkelte søkers ansvar å fortløpende følge med på kommunens nettside ved utlysning av relevante stillinger, samt søke på nytt og direkte på disse stillingene.

For å gjøre en potensiell stillingsmatch lettere er det viktig at søkere definerer aktuelle eller ønskede arbeidsområder i søknaden, og tar seg tid til å legge inn en utfyllende CV i systemet.

Os kommune er en inkluderende arbeidslivsbedrift som ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.

Husk å:
- spesifiser gjerne hvilke(t) tjenesteområde(r) du søker til. (For åpen søknad til  barnehage og helse/omsorg, se egne utlysninger)
- selv følge med på ledige stillinger som blir lyst ut på våre sider

Vi gjør oppmerksom på at i en del stillinger kreves det at politiattest fremvises før ansettelse. Den må ikke være eldre enn 3 mnd.

Nullstilling av åpen søknad og sletting av søknader
Denne utlysningen nullstilles og avsluttesto ganger i året. Ved nullstilling vil søkere få et avslagsbrev og søknader vil bli slettet.
Ønsker du å fortsette å stå som søker etter at utlysningen nullstilles må du søke på nytt. Det vil da bli lagt ut en ny utlysning som du kan søke på.

Søknad sendes
Os kommune benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber derfor om at du fyller ut elektronisk søknadsskjema via funksjonen "Søk på stilling".
Det er viktig at du tar deg tid til å besvare spørsmålene vi evt. stiller og registrerer din CV i søknadsskjemaet. Attester og vitnemål medbringes evt.til intervju.

Tilsettinger skjer på de vilkår som går fram av lover, reglement og tariffavtaler, herunder risikodekning i pensjonsordning hvor arbeidstaker og arbeidsgiver betaler innskudd.

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

 

Del på:

Referansenummer:

24/969

Fylke:

  • Innlandet

Søknadsfrist:

30.06.2024

Hjemmeside:

https://os.kommune.no

Adresse:

Rytrøa 14 2550 Os i Østerdalen

Kart: