Os kommune

Sommerjobb for ungdom i Os kommune

Sommerjobb for ungdom er et tilbud til deg som er mellom 16 og 18 år og som er registrert som bosatt i Os kommune. 

Sommeren 2024 tilbyr kommunen cirka 10 sommerjobber. 

Gjennom en sommerjobb i Os kommune får du arbeidserfaring og kjennskap til kommunen som arbeidsgiver. Opplæring og veiledning vil bli gitt.

Varighet:

Utgangspunktet 3 uker. Det forventes at den som skal ha sommerjobb i Os kommune, arbeider i de ukene som blir tilbudt. Vi har ikke anledning til å endre periodene.

Når du søker, er det fint om du skriver hvilken periode du helst vil jobbe, og om du eventuelt har mulighet i andre perioder hvis du ikke får førsteønsket oppfylt.

Før også opp ønske om avdeling, vi prøver å etterkomme ønsker, men hvis det er flere søkere enn plasser på noen avvdelinger kan du få tilbud om annen avdeling og periode enn den du har søkt på. 

Følgende sommerjobber tilbys:

  • Verjåtunet sjukehjem, uke 26,27,28 eller uke 29,30,31

 Hjelpe til med daglige gjøremål, samt bidra med aktiviteter, samtaler og andre arbeidsoppgaver opp mot våre brukere og pasienter. Dette kan handle om å bistå under måltider, spille kort, lese aviser, rydde og holde orden eller ander ting det er behov.

  • Tjenesten for funksjonshemmede, avd. Rytrøa , uke 29,30,31 

Hjelpe til med daglige gjøremål, samt bidra med aktiviteter, samtaler og andre arbeidsoppgaver opp mot våre brukere. Dette kan handle om å bistå under måltider, spille kort, lese aviser, rydde og holde orden eller ander ting det er behov.

  • Renholdstjenesten, uke 27,28,29 eller uke 30,31,32

         Daglig renhold i ulike bygg og avdelinger i kommunen.

  • Os barnehage, Uke 27,28,29

Hjelpe barn i lek og læring både inne og ute. Hjelpe til i mat- og garderobesituasjoner og assistere både barn og medarbeidere i hverdagen.

  • Dalsbyga barnehage, Uke 26,27,28

Hjelpe barn i lek og læring både inne og ute. Hjelpe til i mat- og garderobesituasjoner og assistere både barn og medarbeidere i hverdagen.

  • Sommerklubb, uke 26 og 27 + uke 32 i Os barnehage

 Tilrettelegging av aktivitet for barn. Hjelpe til i mat- og garderobesituasjoner og assistere både barn og medarbeidere i hverdagen.

 

Det kreves politiattest for alle som skal jobbe med barn og ungdom og innen helse og omsorg.

Os kommune tilbyr:
Lønn i henhold til kommunenes hovedtariffavtale.
Timelønn: Kr 144,08 - 162,02 avhengig av alder under/over 16 år. Kr 180,10 over 18 år

Etter at søknadsfristen er gått ut, vil et tilsettingsutvalg gå gjennom alle søknadene. Du vil etter det få beskjed om du får tilbud om jobb eller ikke.  Ved ansettelse blir de eldste prioritert slik at alle som ønsker det, skal ha fått tilbud minimun en gang i løpet av ungdomstida.

 

VELKOMMEN SOM SØKER TIL SOMMERJOBB FOR UNGDOM I OS KOMMUNE!

 

 

Vi ønsker ikke kontakt med annonseselgere/rekrutteringsbyråer.

Del på:

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.04.2023

Adresse:

Rytrøa 14 2550 Os i Østerdalen

Kart: